Schilderen

Een andere kijk op wonen, werken of leven

De toegevoegde waarde van Wall & Paints is meer dan enkel het vakkundig schilderen van een ruimte. Wij bieden u een totaalconcept. Met de juiste kleuren of bijzondere decoratieve technieken tonen we u in elke ruimte een andere kijk op wonen, leven én werken.

Eerlijk en gedurfd advies

Uiteraard bepaalt u finaal welke kleuren en decoratieve technieken we gebruiken om uw ruimtes de juiste sfeer en uitstraling te geven. Wel mag u voor elk project rekenen op eerlijk, origineel en vakkundig advies.

Interieuradvies zit steeds gratis en vrijblijvend in onze service vervat. Wij komen persoonlijk bij u langs en luisteren naar uw verhaal. Hoe gebruikt u een ruimte? Hoe is de ruimte ingevuld met meubels en andere decoratie? Wat is de lichtinval?

Op basis van een akkoord volgt een diepgaand onderzoek en krijgt u een interieuradvies op maat.

Alle stijlen en architecturen

Alle stijlen en architecturen zijn mogelijk: landhuis, postmodern, hypermodern, klassiek,…. Ook beperkte restauratieschilderwerken behoren tot onze specialiteiten.

Verfijnde afwerking aan marktconforme prijzen

Elke opdracht – eenvoudig of complex – werken we tot in de kleinste details af met kwaliteitsvolle producten.

Wij streven naar een realistisch perfectionisme.

Dit streven naar een perfect eindresultaat combineren we met marktconforme prijzen. Wij mikken voor elke schilderopdracht op de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Waar en wat schilderen wij?

Iedereen die kwaliteitsvolle en verfijnde schilderwerken verwacht voor nieuwbouw of renovatie, kan op ons beroep doen.

Wij schilderen alle ruimtes en binnenschrijnwerken in villa’s, woningen, herenhuizen en appartementen.

Daarnaast voeren wij regelmatig opdrachten uit in hotels, restaurants, brasseries,… maar ook in woonzorgcentrums, kantoren, dokterskabinetten,…. Wij zorgen er voor dat de overlast beperkt blijft en dat uw bedrijf of instelling zo goed mogelijk kan blijven functioneren. Dit doen we door onze uitvoering in fases te plannen naargelang de beschikbaarheid van de ruimtes. Flexibiliteit en netheid tijdens de werken zijn een must.

Ook voor buitenschilderwerken

Bij buitenschilderwerken schakelen wij telkens onze verfleverancier in voor technisch advies. Zo bent u zeker van de beoogde kwaliteit inzake hechting en levensduur.

Onafhankelijk van verfleverancier

Wij kiezen ongebonden voor elke opdracht de beste verfleverancier. Voor de meeste opdrachten selecteren wij BOSS PAINTS. In specifieke gevallen verkiezen wij SIKKENS.

Volledige interieurrenovatie bij grotere projecten

Bij grotere interieurrenovatieprojecten kunt u de volledige coördinatie aan ons toevertrouwen. Zelf voeren wij de schilderwerken uit en vormen we uw enig aanspreekpunt voor advies en opvolging.

Onder onze verantwoordelijkheid schakelen we gespecialiseerde interieurpartners in voor de vloerbekleding, raamdecoratie,….